Echipa Tamtrans va ofera servicii de cea mai inalta calitate

 

Vindem saci din polipropietilenă avînd dimensiunile de 1m x 1m x 2.1m =2m cubi volum, care se pot utiliza pentru ambalarea mărfurilor voluminoase (sticle pet, rumeguş, peleţi din rumeguş, diferite deşeuri, etc.) avand gură de umplere, gură de golire şi 4 brătele (urechi) pentru a putea fi rîdicaţi şi manipulaţi uşor cu utilaje de rîdicat.

Vindem tărâţă de grâu, din Ungaria, calitate foarte bună, ambalat în saci de 30 kg.La cantităţi de 23 to se asigură transportul pînă la destinaţie.

 

Vindem toate modelele şi dimensiunile de sacii din polipropilenă tip BIG BAG noi şi folosiţi o singură dată. Sacii folosiţi sînt amănunţit verificaţi,selectaţi şi sortaţi calitativ şi cantitativ.Societatea garantează pentru calitatea sacilor scoase la vînzare. Pentru comenzi ferme societatea se ocupă şi de asigurarea transportului pînă la destinaţia cerută de cumpărător. 

Vindem saci de rafie de diferite dimensiuni, la cerere pot fii personalizate-inscripţionate,preţ negociabil în funcţie de cantitate. 

Vindem saci BIG BAG second hand, de diferite dimensiuni şi volum, care au fost folosiţi o singură dată, fără defecţiuni şi rupturi. 

Pentru informaţii şi comenzi vă stăm la dispoziţie, vă aşteptăm să ne contactaţi şi să comandaţi din produsele oferite spre vanzare.